Greenfee

Greenfee 2014

Så här sätts priset under högsäsong: Beläggningsgraden talar om hur populär just den tiden är. Är beläggningsgraden hög vill många spela den tiden och priset blir då högre. Är beläggningsgraden låg är det färre personer som vill spela denna tid och priset blir då lägre.

18-hålsbanan

Ordinarie greenfee 500 kr (övriga lägre priser nedan rabatterade)

Greenfee vardag:

kl. 06.00 – 07.50     350 kr

kl. 08.00 – 17.50     400 kr

kl. 18.00 -                 350 kr

Greenfee helg (lörd, sönd, röda dagar):

kl. 06.00 – 07.50     400 kr

kl. 08.00 – 13.50     500 kr

kl 14.00 – 17.50     450 kr

kl. 18.00 –               400 kr

Juniorer halva priset.

9-hålsbanan

Greenfee vardag och helg 250:-

Vi tillåter pay & play på denna bana till ett pris av 300:-.

OBS! Spelare som ej är ansluten till en golfklubb kan ej erhålla gäst till medlem-rabatt vid Pay&Play-spel

Ev. rabatter

Alla eventuella rabatter gäller på ordinarie pris, man kan aldrig få rabatt på redan rabatterat pris. På 18-hålsbanan finns en ”gäst till medlemsrabatt” vilket innebär 100:- reducering på gällande greenfee.  Gäst till medlemsrabatten gäller för alla i bollen och endast på 18-hålsbanan.

Fullvärdiga medlemmar från Abbekås erhåller 100:- rabatt alla dagar samt fri tävlingsgreenfee under Lysegårdsveckan

Fullvärdiga medlemmar från Albatross GK och Gullbringa GCC erhåller 100:- i rabatt (18-hålsbanan) på vardagar. OBS! Gäller både seniorer och juniorer.

Golfhäftet gäller alla dagar. Golfhäftet gäller för 18 hål, ej dagsgreenfee eller på 9-hålsbanan. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter och utgår alltid från ordinarie pris (500kr).

Avbokningsregler

Ankomstregistrering av bokad tid sker i vår reception eller på vår golfterminal i klubbhuset. Avbokning utan kostnad senast 1 timma innan bokad tid, därefter 100:-/pers. Faktureras i efterskott, gäller både medlemmar & gäster. Visa hänsyn och bekräfta din ankomst så att så många som möjligt kommer ut på vår vackra bana!

Kan du ej komma till din bokade tid så boka av den. Det är helt avgiftsfritt att boka av så länge du gör detta minst en timma innan bokad speltid. Kan du inte komma till en bokad tid utgår naturligtvis ingen avgift om någon annan kommer i ditt ställe.

Betalning när receptionen är stängd
Vill Ni spela när receptionen ej är bemannad (tidig morgon eller sen eftermiddag) så går det utmärkt att betala med kontanter i greenfeeinkastet. Det går även bra att betala med kort. Följ instruktionerna i terminalen.OBS! Spara kvittot under hela rundan.

Greenfeekontroll

Vi utför regelbundna greenfeekontroller på alla våra banor. Har man ej betalt sin greenfeeavgift tar vi ut dubbel greenfee. Vi hoppas slippa detta – tack!

Så chansa inte utan gör rätt för dig, fungerar inte ditt kort i betalterminalen eller har du inte jämna pengar så skriv bara namn och faktureringsadress på greenfeekuvertet och lägg i greenfeeinkastet i klubbhuset så fakturerar vi utan kostnad enligt ovan.

”Gäst till medlem”-rabatt
Gäller på 18-hålsbanan och ej på 9-hålsbanan. Observera att ”gäst till medlem” endast gäller då receptionen är öppet. Dataterminalen med kortbetalning har ingen möjlighet att känna igen vem som är kompis/gäst med vem. Gäst till medlemsrabatt gäller ej på tävling.

Greenfeebiljetter
Greenfeebiljetter utfärdade av Lysegårdens GK gäller så länge giltighetstiden ej passerat (sista datum/år står längst ner till höger på biljetten). Står det inget årtal är giltighetstiden 10 år. Vi kan se hur gamla biljetterna är då de bytt utseende ett antal gånger. Greenfeebiljetter gäller ej på tävling.

Tillägg för heldagsgreenfee
För 100 kr extra spelar du allt du orkar under en dag.

Drivingrange
Medlemmar har ”fria” rangebollar. I bollautomaten gäller 10 kronor och inga polletter.

Golfbilar
250:-/18 hål för gäster och medlemmar. Finns att hyra vid mån av plats.

Introduktionskort

Policy gällande Introduktionskort på Lysegårdens GK
SGF Introduktionskort och PGA; GAF och SGA kort har i syfte att användas i tjänste- och studiesyfte.
Lysegårdens GK tillåter följande förtjänsttecken (Guldklubban och Guldmärket) och introduktionskort (SGF, PGA, GAF, GDF och SGA) vid spel som föranmäls senast en dag i förväg.

Gäller inte vid deltagande i tävling

Gäller inte i samband med företagsgolf
SGF kortet gäller en gång/säsong enligt de rekommendationer som SGF fastställt vid årsmöte 2010.

GGF/Introduktionskort gäller två gånger/säsong enligt de rekommendationser som GGF fastställt vid årsmöte 2012.